Najlepšie akumulátorové píly

Akumulátorové píly MAKITA – porovnateľné s motorovými

 

Japonská spoločnosť MAKITA, ktorá dlhé roky vlastní nemeckého výrobcu DOLMAR, okrem ručného akumulátorového náradia postupne uvádza na trh s akumulátorovým náradím aj  akumulátorové náradie pre záhrady. V ponuke sú kosačky, krovinorezy, vyžínače, nožnice na živé ploty, trávu, konáre, multifunkčné zariadenie s rôznymi nástavcami, vysokotlakové čističe, vrtáky do zeme, dúchadlá a v neposlednom rade akumulátorové píly.

 

 

Píly sú kompatibilné s Makita 18V LXT systémom alebo 12V-Max systémom MAKITA

 

Nemusíte nakupovať žiadne nové akumulátory a nabíjačky. Dnes predstavujeme dve jednoručné akumulátorové píly s označením DUC254Z a DUC306ZB. Hlavným rozdielom je použitie akumulátorov. DUC254Z pracuje s jedným 18V LXT a DUC306ZB s dvomi18V LXT akumulátormi. Obidva modely sú vybavené BL bezuhlíkovým motorom, technológiou XPT (ochrana proti prachu a striekajúcej vode), s vypínačom s dvomi rýchlosťami a brzdou reťaze. Bezpečnostný vypínač s automatickým vypnutím pri nečinnosti a kovový zachytávač roztrhnutej reťaze sú štandardné prvky bezpečnosti akumulátorových píl.

 

DOHODNITE SI PREDVEDENIE NÁRADIA MAKITA

Vyskúšajte najsilnejšie akumulátorové píly, tam kde potrebujete. Pomôžeme vám násjť správne riešenie.
VIAC INFO

 

Rýchlosť reťaze pri DUC254Z je 24m/s pri maximálnom výkone 570W vám zaručí porovnateľnú silu.  Ako pri motorových modeloch, je dodávaná s 25cm dlhou lištou. DUC306ZB s 30cm dlhou lištou a rýchlosťou reťaze 20m/s s maximálnym výkonom 1,2kW má dostatočnú energiu a výdrž na práce v korunách stromov. Na jedno úplné nabitie dokáže urobiť až 66 rezov (5,0Ah akumulátor, borovica ø11cm).

 

 

Makita jednoručné akumulátorové píly s označením DUC254Z 18V a DUC306ZB 2x18V sa svojím  výkonom a silou dajú porovnať s jednoručnými motorovými pílami. Vďaka nižšej hmotnosti sú predurčené na prácu v korunách stromov pri úprave mestských parkov, ovocných sadov, a záhradách. Žiadne emisie a nízka hladina hluku sú vítaná hlavne pri práci v rodinných a rekreačných zástavbách, v blízkosti nemocníc, domovoch sociálnych služieb, sídliskách, školských a predškolských zariadeniach.

 

VŽDY ČERSTVÉ NOVINKY ZO SVETA NÁRADIA

Prihláste sa na odber TECHNIA REPORT - magazínu zo sveta náradia. Buďte medzi prvým, buďte v obraze.
VIAC INFO

 

Prečítajte si ďalšie novinky zo sveta náradia

TECHNIA Report 36 – Jeseň / Zima 2020

ČÍTAŤ VIAC